2017. február 24., péntek

Olvassunk több klasszkust!

Úgy döntöttem, megpróbálok több klasszikust olvasni, mert amióta nem kényszerítenek rá kötelező olvasmányok formájában, csak ritkán kerül sor rájuk, pedig nem véletlenül maradtak ilyen sokáig a köztudatban. Arra gondoltam, hátha csatlakozna más is, ezért is készült ez a kihívás: https://moly.hu/kihivasok/olvassunk-tobb-klasszikust



A kihívás teljesítésének kritériumai:

– Nyomd meg a „Részt veszek” gombot.
– Az elkövetkezendő egy évben (2018. február 28-ig) havonta olvass el egy klasszikus regényt. Ez azt jelenti, hogy minimum 12 könyvet kellene elolvasnod egy év alatt. Ha nincs ötleted, nézd meg a „klasszikus” címkével ellátott könyveket itt: https://moly.hu/cimkek/klasszikus
– Az elolvasott könyvekről készíts listát vagy polcot olvasási linkekkel (megjegyzésben), amit 2018. február 28. előtt hozzászólásban linkelj.
– Az újraolvasás is ér, de látókörünk szélesítése szempontjából, én mindenképpen ajánlom, hogy inkább olyat keressetek, amit nem olvastatok még el.
– A kihívás kezdetétől számítva veszem figyelembe a kiolvasott könyveket, vagyis nem baj, ha korábban kezdtétek el olvasni, de csak akkor számít, ha 2017. február 21. után fejeztétek be.

Bármi kérdésetek adódik, nyugodtan keressetek fel a molyon privát üzenetben, vagy itt, illetve a kihívás alatt hozzászólás formájában.

Jó olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése