2016. július 14., csütörtök

Hírek Ransom Riggs projektjeiről

Egyre közeledik a szeptember, amikor két fantasztikus esemény is elérkezik: a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című Tim Burton film premierje, és a Különlegesek regéi megjelenése.

A filmhez érkezett egy második előzetes, ami elég sok különös dolgot tartalmazott. Tudtuk már az első előzetes megjelenése után, hogy a film írói és rendezője úgy döntöttek, felcserélik Emma és Olive képességeit. Az újabb előzetes alapján más különös változtatásokra is fény derül:




1. Vándorsólyom kisasszony azt állítja, már Jacob születése óta tudja, hogy ő is különleges.
2. Emma képességeiből adódó változások - konkrétan a hajós jelentre gondolok, amelyben kifújja a vizet a kabinból, vagy légbuborékot ad Jacobnak, hogy az a víz alatt is tudjon lélegezni (ez már az első előzetesben is benne volt).
5. A kivetítő szemű srác (szintén benne volt már az első előzetesben, valószínűleg Horace lesz az)
3. Mik azok a támadó csontvázak?
4. Felhasználják az elsüllyedt hajót (tény, hogy nagyon jól néz ki ez a jelenet)



Azért nem találom a trailert olyan borzalmasnak, mint a fent idézett youtube felhasználó. Izgalmasnak ígérkezik a film, én nagyon várom már. Viszont különösnek találom, hogy ilyen sok információt osztottak meg az előzetesben a történetről. Megértem, hogy be kell vonzani azokat is, akik nem olvasták a könyveket, de egy kicsit soknak éreztem.

Ezen kívül a képregény rajongók számára szolgálhatok jó hírrel: végre megjelent az Üresek városa képregény változata is. Én már csak azt várom, hogy lefordítsák franciára, hogy végre hozzá adhassam a gyűjteményemhez.

Ami a Különlegesek regéit illeti, Ransom Riggs rengeteg példányt írt alá, figyelemmel kísérem az Instagramját, hogy kiderüljön hogyan is lehet majd ezekhez a csodákhoz hozzájutni, és itt is értesítelek titeket, amint kiderül a turpisság.




** A bejegyzést a Ransom Riggs blogról másoltam, amelyet szintén én szerkesztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése