2016. február 23., kedd

Évfordulós nyereményjáték!

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT!

A nyereményjáték győztese *dobpergés* Varga Vanessza!
Gratulálok!
A részleteket e-mailben megírom neked, nem sokára pedig postázom a könyvet.

Köszönöm annak a 104 személynek, aki kitöltötte a kérdőívet, hatalmas segítséget jelent ez a blog fejlesztéséhez. Szeretném megköszönni minden kedves bátorítást is, mindig jól esik, ha értékelik az ember munkáját.
A héten elkészül a kérdőív válaszainak elemzése is, gondolom érdekel titeket az eredmény.




Ma van a blog megnyitásának első évfordulója!

E jeles alkalomból úgy döntöttem, hogy nyereményjátékot hirdetek meg. A játék egyszerű: töltsd ki ezt a kérdőívet*, hogy megnyerhesd M. L. Stedman "Fény az óceán felett" című regényét, amelyet 2015 legjobb olvasmányának választottam meg (a könyv alapján film is készül Michael Fassbender főszereplésével).

A játék 2016. február 23. keddig tart, a nyertest 2016 február 24. szerdán választom ki véletlenszerűen a kérdőívet kitöltő személyek közül.



Ha új ablakban szeretnéd megnyitni a kérdőívet, kattints IDE






* A kérdőív ötletét a Milyen könyvet olvassak? blogon látott nyereményjáték ihlette.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kitöltési lehetőséged, nagyon jó kérdőív volt! Továbbá gratulálok az egy évhez, hiszen talán sokan nem tudják, mennyi munka és kitartás áll mindezek mögött! Remélem a következő éved is legalább ennyire eredményes lesz! :)

    Emellett pedig külön köszönöm, hogy megemlítetted, honnan jött az ötlet, hiszen ez számomra is egy nagyon jó kis visszaigazolás!

    Olvasókban gazdag következő éveket kívánok! :)

    ~Harmatcsepp~
    www.milyenkonyvetolvassak.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a bátorítást, illetve nagyon örülök, hogy tetszett a kérdőív. Mindenképpen folytatom a bejegyzések gyakorisága azonban a munkamennyiségtől függ (hiszen valamiből meg kell élni).

      Természetes, hogy megemlítettem, hiszen nagyon jó ötletnek tartom, örülök, hogy eszembe juttattad ezt a lehetőséget, amely által végre visszajelzést kaphatok a munkámról. Valóban sok idő és energia megy rá a blogra, de szerencsére szívesen csinálom. Ennek ellenére mindig jó látni, mit gondolnak róla mások.

      Törlés